tisdag 8 februari 2011

slusscafé

Det finns ett slusscafé i den gamla kanalsstugan nere vid Bjurbäckens sluss, och det är vi (jag o mannen) som kommer att ha arrendet i år. Miljön är helt underbar och det passar så bra ihop med butiken. För en del av butiken kommer jag att flytta ner till kanalstugan det kommer att bli ett helt rum av butiksgrejer. Butiken kommer ju givetvis att vara kvar hemma på gården och vi kommer också att ha loppis i sommar. 
Det är ju inte för inte det heter Asphyttans Nött & Nytt, men nu får vi kanske lägga till Sött. 
Varför inte Nött,Sött och Nytt?:-).
Jobbar just nu mycket med att starta upp en blogg om slusscaféet. http://slusscafe.blogspot.com/. Jag samlar bilder, inspiration, bakrecept etc etc. Om det är någon som har fina bilder på kanalen, slusscafé, slussarna så lånar jag dem jättegärna för att ha med dem på bloggen. Går bra att maila till slusscafe@hotmail.com. Gå gärna in och läs på www.bjurbackensslussar.se/

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, hur ska du/ni hinna med allt det? Webbutik, loppis, baka och ha cafe och vara förälder, fru och social!!! Ta inte ut Er för mycket.

Livet vid Aspen sa...

Allt blir vad man gör det till:-) Tur att jag har 3 vuxna söner och tös i tonåren. De flesta har ju arbete och familj idag, så det hinns nog allt med. Och det är ju tur att vi inte är själva om allt.

Bloggintresserade

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Asphyttanbloggkartan.se!

Välkommen tillbaka

Tack för Titten