lördag 6 mars 2010

Bröllopsbestyr

Mycket att stå inför bröllopet. Temat vi skall ha är ju sekelskiftet. Vi har börjat leta kläder inte den lättaste sak i världen. Fick ett tips om en tjej som har haft bröllopsklänningar förut. Ulla som idag har Hår & Hälsa inne i Filipstad. Vi hem till henne och provade klänningar.
Kan man göra något med denna bakelse?Mer spets skall det vara

Med nålar och drapering så blir det en liten puff där bak.


Nåt sånt här kanske. Klänningarna och stilen skall ju vara väldigt mycket Madicken. Men fler provningar och omsytt så blir det nog bra. Sussie som skall vara brudtärna fick också utstå provningar.
Hatten skall inte hon ha utan den är till Madeleine som skall vara brudnäbb. Sussie kommer att få ha en annan hatt. Madeleines klänning är inte klar utan nästa helg skall vi tillbaka och prova ut en klänning till henne.
Men till Linnea som är barn till min kusin Matz har vi hittat en klänning. Men den kommer också att ändras något. Inte är det lätt att hitta tidsenliga kläder. Men vi försöker.....och med lite fantasi och mycket tittande på film som Madicken, Titanic, Herrskap & Tjänstefolk, Forsyhteserien. Så har vi fått en hel del tips.
Igår var vi inne i Karlstad och köpte papper så nu skall här göras inbjudningskort.....puh det kommer att ta en stund...en sådär 80 gäster eller nåt.

Inga kommentarer:

Bloggintresserade

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Asphyttanbloggkartan.se!

Välkommen tillbaka

Tack för Titten