söndag 21 mars 2010

Asphyttans Nött & Nytt

Nu är det klart vad jag vill göra av mitt liv, arbetsliv. När nu en livsdröm har blivit sann. Har alltid velat ha huset som vi nu bor i. En släktgård sen 4 generationer tillbaka. Jobb häruppe i Filipstad är inte så lätt att hitta. Så nu har vi bestämt att starta en inredningsbutik i gamla ladugården. Det här är en tanke och idé som har funnits länge hos oss, men nu börjar det bli verklighet. Har hur mycket idéer som helst, sen vi kom fram till detta så har min hjärna gått i helspinn. Nu är det inte många timmar på dygnet som ägnas åt sömn inte. I fredags var jag inne på arbetsförmedlingen här i Filipstad och fick prata med en tjej, Camilla Ahlén som var väldigt hjälpsam så nu känner jag mig så taggad. Hon var väldigt bra!!!!
Bara tänk vilken fin butik det kan bli utav ladugården. Men nu är det mycket jobb att göra. Å tänk att få arbeta med det som jag brinner så för inredning, gamla möbler och annat pyssel.
Så nu kommer butiken att heta
ASPHYTTANS NÖTT & NYTT!

1 kommentar:

Sanna sa...

Läste artikeln i NWT om din kommande butik och jag ser väldigt mycket fram emot detta! Flyttar ner till Göteborg i sommar och behöver inhandla massor utav grejer innan dess. Älskar den romantiska, lantliga shabby chic inredningen och antikt är underbart, så kommer definitivt att besöka din butik när den öppnar!

Bloggintresserade

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Asphyttanbloggkartan.se!

Välkommen tillbaka

Tack för Titten