torsdag 16 juni 2011

Full rulle

 Oj här har jag inte varit inne och skrivit på länge. När man har mycket att göra, kameran på kryssning i medelhavet med pappa och när man har väldigt roligt så flyger bara tiden iväg.
Nu har jag börjat få lite rutiner med caféet. Varje morgon bakar jag kanelbullar hemma, eller som vi har börjat kalla dem Kanalbulle. På caféet så bakar jag moccarutor, sockerkaka, cheesecake som är min stora favorit just nu, bara så god. Cupcakes blir det en hel del de är så roliga att göra. Nu provar jag ett nytt recept med mandel, choklad, apelsin. Äggen i bakgrunden köper jag av Camilla och Thomas posthagarna och brödet får en härligt gul färg.
 Har allt varit några timmar ledig här eller där, så en dag bar det iväg till Kristinehamn och butiken Lev Vackert måste jag ju kolla. En fin skylt fick jag tag i. Butiken Lev Vackert är jättemysig så hit blir det fler resor.
 Har tagit med min gamla solstolar ner till Caféet och det har varit en succé. Vi trivs så enormt mycket  nere vid slusscafé, en underbar miljö. Det känns inte som nåt jobb utan som en livstil.

Vi har hunnit med ännu mera. Madeleine har varit här och nu kommer hon imorgon igen för att stanna hela sommaren. Min syster med familj har varit uppe. Vi har invigt bryggan för i år. Madeleine, Michael och Ari har tagit årets första dopp. Jag väntar allt tills det blir varmare. Har blivit en riktig badkruka.

1 kommentar:

Romantiska Hem sa...

Vackert det blev!!! KRAM

Bloggintresserade

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Asphyttanbloggkartan.se!

Välkommen tillbaka

Tack för Titten