lördag 21 augusti 2010

Asphyttans Nött & Nytt


Jag har alltid drömt om att ha en inredningsbutik. En butik med inredning som går i shabby chic, franskt och dansk lantstil, new england. Vi håller på att förverkliga den drömmen hemma på gården. Tanken är att vi skall ha den i ladugården. Men tyvärr så har ombyggnationen dragit ut på tiden. Vi har nu i sommar haft loppis på vår loge i några veckor. Det har fallit ganska bra ut så nu i väntan på renoveringen så smygstartar jag butiken åtminstone nött-avdelningen. Butiken har redan fått ett namn Asphyttans Nött & Nytt.

2 kommentarer:

Huset vid sjön sa...

Hur har du fått till dig kunder? Gör du mkt reklam, skickar ut lappar eller hur gör du? Jag går själv i samma tankar som den du redan har börjat med. Men undrar lite över hur dom ska hitta hit. Såg att tidningen hade varit hos dig - ringde du dom eller dom dig?

Kul att höra hur andra har gått till väga *Ler*

Kram Cattis

Livet vid Aspen sa...

Hej. Det jag gjorde för att få kunder var att jag satte upp lappar överallt. Jag tar också tillfälle i akt att prata om min blogg och lada i alla lägen. Det var tidningen som ringde mig för att vi hade registrerat företaget, då var jag snabb och sa att fastän jag inte att hade startat då så kom gärna ut ändå, så det blev nästan som ett hemma hos repotage. Den andra tidningen ringde mig för att hon hade läst min blogg. Så det blev tre tidningar.
Kram Lotta

Bloggintresserade

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Asphyttanbloggkartan.se!

Välkommen tillbaka

Tack för Titten